Friday, September 22, 2023
HomeArticole / NoutatiULTIMA ORA! Agresorul patronilor firmei de transport Semiramis, prins de Politie

ULTIMA ORA! Agresorul patronilor firmei de transport Semiramis, prins de Politie

Calendarul restrictiilor de circulatie pentru camioane in UE AICI

patron-semiramis-ovidiu-cristescu-01

Marti, 26 mai 2015, a fost retinut principalul suspect in cazul de talharie cu violenta, ce i-a avut ca victime pe sotii Ovidiu si Camelia Cristescu, patronii firmei de transport Semiramis, din Pitesti. Dupa ce s-a speculat foarte mult in cazul acestui jaf, se pare ca adevarul nu este unul spectaculos, fiind vorba de o talharie de tip ,,hold-up” – cu patrundere ferma si cu agresarea victimelor. Agresorul nu este apropiat al familiei si nici nu a lucrat la firma de transport a sotilor Cristescu. Este posibil ca toate speculatiile false sa fi fost lansate chiar de surse din interiorul anchetei, pentru a induce in eroare opinia publica si implicit pe autorul faptei, facilitand astfel descoperirea acestuia.

Suspectul se numeste Dumitru Burcea (foto jos) si este din Sibiu, orasul in care a si fost prins. La cei 32 de ani ai sai, individul este suspectat si de comiterea altor jafuri asemanatoare, in Romania si Uniunea Europeana. Exista zvonuri conform carora politistii romani ar fi colaborat in acest caz cu politia franceza, care il cauta pe Burcea pentru jafuri cu violenta pe care le-ar fi comis pe teritoriul francez.

Pentru prinderea lui Dumitru Burcea, anchetatorii au incercat sa refaca posibilele trasee ale talharului, analizand sute de ore de filmari, reusind sa gaseasca imagini cu agresorul ne-deghizat.

Dumitru Burcea, agresorul familiei Cristescu
Dumitru Burcea, agresorul familiei Cristescu (sursa foto: dcnews.ro)

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments