Restrictii de circulatie pentru camioane in Uniunea Europeana

Calendarul restrictiilor de circulatie pentru camioane in UE AICI

Restrictii de circulatie camioane in Uniunea Europeana


Restrictiile de circulatie pot fi accesate sub forma de calendar aici: restrictii.eu


Urmariti LIVE restrictiile valabile in acest moment pentru camioanele care circula pe soselele Uniunii Europene:

ottobroker.ro%20

Restrictiile de circulatie prezentate in acest articol sunt orientative. Fiecare sofer este responsabil pentru elaborarea programului de condus, in conformitate cu normele legale.

Restrictii camioane Europa

De fiecare data cand se apropie sarbatorile sau week-end-urile apare aceeasi intrebare: oare ce restrictii de camioane sunt in Europa, in tara X sau Y? Oare cat mai pot sa merg pana incepe restrictia?

De aceea, am hotarat sa afisam aici, simplu si rapid, o sinteza a principalelor restrictii de circulatie pentru camioane din Uniunea Europeana. Folosind aceasta pagina, vei reusi sa eviti neplacerile si emotiile pe care stim cu totii sa le poti avea in fata organelor de control trafic.

Restrictiile de circulatie a camioanelor in Europa se actualizeaza zilnic, astfel ca te sfatuim sa salvezi link-ul acestei pagini, pentru a reveni asupra informatiilor de cate ori vei avea nevoie.

Restrictii de circulatie camioane in Europa – mentiuni

Ne straduim sa iti oferim cele mai bune si mai noi informatii legate de restrictiile de circulatie a camioanelor in Uniunea Europeana. Totusi, trebuie sa ai in vedere faptul ca cel care decide programul de lucru esti tu. De aceea, este bine sa verifici cu mare atentie restrictiile si sa le confirmi cu dispeceratul firmei pentru care lucrezi, in caz ca ai nelamuriri. Cum spuneam si mai sus, restrictiile de circulatie in Uniunea Europeana afisate aici sunt orientative. Ne straduim sa fie 100% corecte, dar oricine poate gresi. De aceea, te sfatuim sa confirmi informatiile din mai multe surse.

Drumuri bune!