(P) Cauti RCA ieftin pentru camion? Gasesti aici cele mai bune oferte: RCA ieftin camion

Camioane romanesti abandonate in Italia

Camioane abandonate in Italia

Daca are cineva informatii despre camioanele din imagini, sa lase un comentariu mai jos. Iata anuntul original, de pe Euro Bursa de Transport:

“Politia locala din Mozzecane 37060,italia,m-a abordat si sa ma intrebe daca cunosc cine sunt soferii sau ce firma detine aceste camioane,eu fiind parcat ptr o pauza langa ele.Politistii spuneau ca sunt aici cam de 2 luni.Deja au inceput hotii sa demonteze piese de pe ele. Ma gandesc ca sunt abandonate si nu se stie locatia lor. Politia spune daca stie cineva de ele sa ii contacteze.”

Distribuiti acest mesaj, in speranta ca se va afla adevarul despre aceste doua camioane.


Camioane abandonate in Italia

Authors

Related posts

5 Comments

 1. scaniatruck79 said:

  Salut pentru toti colegi nu e de mirare ca sunt abandonat probabil nu sia primit salariu la legile din ro nu tu sindicat legile sunt de partea lor .

 2. griza marcel said:

  cand vom fii an stare sa facem un sindicat sau o greva generala?voi ati prins o greva a soferilor an Franta?nimic nu misca,nci musca.

 3. griza marcel said:

  toti aveti statii,toti aveti cel putin 2telefoane,toti aveti prieteni.toti santem colegi,an afara de cei carora le place sa linga an c…la un sef ,o secretara,etc,si crede ca primeste ceva mai mult ca altii,am studiat si am gandit de multa vreme ,atata trebuie,atata putetiti si rezistati,sa va antelegeti antre voi ,fara anjuraturi,si doar 3 zile sa blocam drumurile,noi asta putem face daca ne unim,ei nor sa reziste,patronii care sant patroni adevarati vor antelege,credeti ca pe ei nu ancearca gunoaiele astea sa-manance? atat 3 zile si gata

 4. griza marcel said:

  greseala care o mai facetieste ca acceptati la angajare salariul minim,noi nu santem necalificati,fiecare a facut o scoala,dam o vestegramada de teste,fiecare,pt. locul care crede ca i se potriveste,si mai ganditiva la un lucru,cel mai important,noi le bagam bani an buzunar,nu ne intereseaza cat!ne intereseaza cat ne intra si noua,fara furaciuni,cand te faci sofer numai ca sa vinzi motorina si cauciuri ,numai esti coleg,esti nimic

*

Top