Thursday, June 13, 2024
HomeArticole / Noutati4014 migranti ilegali au fost indepartati din tabara de la Calais in...

4014 migranti ilegali au fost indepartati din tabara de la Calais in 48 de ore

Calendarul restrictiilor de circulatie pentru camioane in UE AICI

Ministerul de Interne din Franta a anuntat printr-un comunicat oficial faptul ca in urma actiunii in forta ce a debutat cu doua zile in urma, 4014 migranti ilegali au fost indepartati din tabara ilegala de la Calais. Acestia vor fi distribuiti in centre de primire a refugiatilor de pe tot teritoriul Frantei.

Aceste masuri au fost luate in urma numeroaselor incidente ce au avut loc in preajma principalului port ce face legatura intre Franta si Anglia.

Opozitia migrantilor fata de desfiintarea taberei din Calais a fost una puternica si pe alocuri violenta, fiind necesara detasarea unui numar consistent de forte de ordine pentru interveni in luptele cu ocupantii taberei.

Este important ca masurile de combatere si prevenire a acestui fenomen din vestul Frantei sa continue, avand in vedere amploarea acestui fenomen migrationist.

,,Jungla” de la Calais a fost catalogata in media internationala drept ,,esecul” Europei de a gestiona aceasta majora criza a migrantilor.

Mai jos este atasat comunicatul oficial al Ministerului de Interne francez, publicat cu 13 ore in urma pe pagina de Twitter a institutiei.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments