Monday, April 15, 2024
HomeArticole / NoutatiCum sa urmaresti gratuit programe TV romanesti in camion

Cum sa urmaresti gratuit programe TV romanesti in camion

Calendarul restrictiilor de circulatie pentru camioane in UE AICI

tv online in camion

Actualizare articol: de la 1 iulie 2016, serviciul http://www.seenow.ro este gratuit.

Distanta fata de casa este una dintre cele mai neplacute probleme cu care se confrunta soferii profesionisti. Dupa cateva zile petrecute la volan, pe Comunitate, ai da orice ca sa ai contact cu cei de acasa si sa fii la curent cu noutatile din tara.

De asemenea, unul dintre lucrurile care ii lipsesc unui sofer profesionist este televizorul. Solutiile pentru aceasta problema sunt variate. Poti sa iei cu tine o antena de satelit si sa o conectezi la un televizor amplasat in cabina.

Dar ce faci atunci cand din diverse motive nu poti apela la aceasta solutie?

Raspunsul poate sa fie reprezentat de serviciile tv online. Daca apelezi la acestea, singura problema poate sa fie traficul de date sau gasirea unei zone cu wi-fi destul de puternic. Sa nu uitam insa ca anul 2017 este aproape, iar roaming-ul asa cum il stim (foarte scump!) va deveni istorie (detalii aici).

De aceea, o solutie simpla ar fi reprezentata de serviciile online de streaming (difuzare) tv. Pe piata exista mai multe solutii premium, cum ar fi Voyo sau Seenow. Ambele dispun de aplicatii pentru Andoid si iOs (smartphone si tablete). Acestea sunt solutii premium, care nu te vor obliga sa instalezi programe suplimentare, riscand dobandirea unor virusi care sa iti compromita laptop-ul.

Actualizare iulie 2016: as recomanda varianta Seenow, pentru ca este gratuit si ofera o gama mai larga de posturi tv live. In plus, sunt disponibile si emisiuni inregistrate, fiind util pentru soferi, care nu pot sa fie atenti la tv atunci cand conduc.

De asemenea, aplicatia Seenow pentru telefon sau tableta dispune de optiunea hands-free atunci cand urmaresti posturi live. Aceasta optiune face ca imaginea sa se opreasca, ramanand activ doar sonorul (important pentru soferi). Prin aceasta optiune, este mult redus traficul de date, care altfel ar fi consumat pentru afisarea imaginii.

Resurse utile – tv online Gratuit:

Seenow Web (pentru laptop) – http://www.seenow.ro/

Seenow smartphone Android (aplicatie) – https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.mediadirect.android.seenow.phone

Seenow tableta Android (aplicatie) – https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.mediadirect.android.seenow.tablet

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments