Thursday, June 13, 2024
HomeAngajari soferiOferta angajare soferi profesionisti in Germania, pentru distributie legume-fructe.

Oferta angajare soferi profesionisti in Germania, pentru distributie legume-fructe.

Calendarul restrictiilor de circulatie pentru camioane in UE AICI

Angajare soferi profesionisti - distributie Germania

Acest anunt este publicat direct de catre angajator.

Suntem o firma cu traditie in Germania si avem nevoie urgenta de 5 soferi de tir (numai pt. zona de nord a Germaniei). Cunostinte de lb. Germana NU sunt obligatorii deoarece mai avem aici un sofer din Romania si veti invata de la el traseul si clientii unde trebuie livrata marfa. (livram fructe si legume pt spitale ,restaurante etc).

Transportul marfii(fructe si legume) pe plan local Hanover-Braunschweig ( nordul Germaniei) in conditii optime. Orele de incepere a serviciului sunt intre 01°°-03°° dimineata.

Se lucreaza la fiecare a doua sambata a lunii. Salariul brut este de 1850 €.

PS. Va mentionez ca nu sunt firma care recruteaza forta de munca ci lucrez eu insumi la aceasta firma si patronii au nevoie urgenta de soferi profesionisti.

Date de contact – angajare soferi Germania

Burcea Adrian

e-mail: bewerbung@msfrucht.de

Website companie: www.msfrucht.de

RELATED ARTICLES

6 COMMENTS

  1. buna ziua d-nul adrian cu mult respect ,am vazut anuntul dv si ma intereseaza sa lucrez ca sofer la firma dv detin permis CAT BE CE si atestat marfa ,atestat agabaritic si ADR si card tahografic ,am lucrat 1 an pa comunitate in echipaj si 3 ani in tara ca sofer /tel 0757199418 va multumesc pt intelegere

  2. Buna ziua m-ar interesa sa lucrez la firma daca puteti da mai multe detalii . Multumesc aticipat . tel 0723504116

  3. Bună ziua. am categoriile BCED, și m-ar interesa oferta dvs. Cum pot lua legătura cu d-ul burcea adrian. Nr. meu de telefon 0745087583. Mulțumesc.

  4. Bună seara sunt Nicu Marius Constantin sunt sofer de tir in Germania .Stau cu familia in 38165 Lehre langa Braunschweig ,momentan caut de lucru si aş dori sa lucrez la firma dumneavoastră.Tel.015212824057

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments