Friday, September 22, 2023
HomeArticole / NoutatiCAZ SOCANT! Patronii firmei de transport Semiramis (Pitesti), atacati in propria casa.

CAZ SOCANT! Patronii firmei de transport Semiramis (Pitesti), atacati in propria casa.

Calendarul restrictiilor de circulatie pentru camioane in UE AICI

patron-semiramis-ovidiu-cristescu-01

Ovidiu Cristescu si sotia sa, patroni ai firmei de transport Semiramis din Pitesti, au fost atacati cu sange rece in seara zilei de 16 mai 2015.

Conform Stirilor ProTv, sotia D-lui Ovidiu Cristescu se afla in stare foarte grava la Spitalul Universitar din Bucuresti, dupa ce a suferit grave traumatisme craniene, cauzate de loviturile aplicate de atacator in zona capului, cu ajutorul unei bate de baseball.

Dupa ce femeia a fost lasata in stare de inconstienta in curtea casei, atacatorul a intrat in imobil, unde a avut o lupta cu Ovidiu Cristescu, caruia i-a cauzat de asemenea rani grave. Scenele violente s-au petrecut sub ochii copiilor familiei, care au intrat in stare de soc.

Desi casa este dotata cu sistem de alarma si camere de luat vederi, probele sunt neconcludente, din cauza faptului ca talharul a fost mascat. Acesta a sustras din casa o suma de peste 5000 de euro si s-a facut nevazut in padurea in apropierea casei.

Conform Politiei, a fost intocmit un portret robot al atacatorului. Suspiciunile conduc catre fosti angajati ai firmei, nefiind clar daca mobilul atacului a fost jaful sau o razbunare disimulata intr-un jaf.

Este clar ca industria transporturilor este una complicata, ajungandu-se deseori la neintelegeri intre angajati si angajatori. Insa escaladarea acestor probleme in acte criminale este inacceptabila. De aceea, toti cei care detin indicii in legatura cu identitatea atacatorului, sunt rugati sa contacteze institutiile abilitate (Politia sau Parchetul de pe langa Tribunalul Arges), pentru a oferi detalii.


 

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Priboi si Asociatii este intotdeauna alaturi de breasla transportatorilor si regreta profund cele petrecute. Speram ca familia domnului Cristescu sa isi revina cat mai curand si vinovatul sa raspunda pentru fapta sa.
    Echipa Priboi si Asociatii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments