(P) Cauti RCA ieftin pentru camion? Gasesti aici cele mai bune oferte: RCA ieftin camion

Cum a fost la T-Festival 2015 Bucuresti (fotografii si impresii)

t-festival-2015-bucuresti-romexpo-camioane-poze-002

In contextul dezvoltarii pietei de transporturi din Romania, organizarea festivalurilor in care sunt prezentate ultimele noutati si unde membrii diferitelor comunitati din domeniu pot interactiona si stabili legaturi devine din ce in ce mai importanta si contribuie la o mai buna comunicare si cunoastere a situatiei acestei branse.

Daca in Occident expozitiile de camioane sunt deja un lucru obisnuit, in Romania avem de-a face cu inceputul unui astfel de trend. In week-end-ul ce tocmai a trecut (8-10 mai 2015), la Bucuresti a avut loc T-Festival.

De pe pagina organizatorilor, aflam ca T-Festival este ,,cel mai mare festival din Europa de Sud-Est dedicat camioanelor, motocicletelor, muzicii rock”, fiind organizat de Uniunea Nationala a Transportatorilor din Romania (UNTRR), in parteneriat cu Uniunea Internationala a Transportatorilor Rutieri (IRU).

Participantii au avut parte de un program diversificat, din care au facut parte workshop-urile, vizitarea standurilor marilor producatori de autocamioane, concerte de muzica rock si chiar test-drive-uri.

In cadrul zonei de test drive a avut loc si un concurs, organizat de IFPTR (scoala de formare in transporturi) si producatori de renume: Scania, DAF, Mercedes, Volvo sau Renault. Proba a constat in efectuarea in viteza a unor manevre cu capul tractor: mers in linie dreapta, intoarcere in spatiu limitat, garare cu spatele la punct fix.

De asemenea, in cadrul festivalului de camioane si motociclete au avut loc 3 concursuri principale: ,,Cel mai frumos camion“, ,,Cea mai frumoasa motocicleta” si ,,Cea mai populara trupa rock“.

Iata si castigatorii concursurilor T-Festival:

  • Cel mai frumos camion: Ioan Nagl, proprietarul firmei Ost Transport. Acesta s-a prezentat la concurs cu camion + semiremorca decoate cu aceeasi tema, inspirata din filmul Iron Man. Premiul a fost de 3000 de euro + produse si servicii de 2000 de euro.
  • Cea mai frumoasa motocicleta: Dorin Arpad Racz, cu o motocicleta custom, construita de la zero! Acesta a castigat un premiu de 2000 de euro + premii surpriza de 400 de euro din partea sponsorilor T-Festival.
  • Cea mai populara trupa rock: trupa Fallen, care a fost recompensata cu 2000 de euro.

De asemenea, participantii s-au putut distra in zona de FUN, unde au putut incerca bungee jumping sau ,,prastia umana”. Prastia umana este un concept nou, prin care un om este lansat cu putere de jos in sus, prin tensionarea unei corzi elastice, cu ajutorul unei macarale.

La standul Volvo Trucks am avut parte de o discutie foarte placuta cu reprezentantii companiei. Am primit cadou si cartea de vizita a Volvo: o carte de 400 de pagini, in care sunt prezentate toate invoatiile realizate de Volvo de-a lungul timpului. O parte dintre acestea vor fi prezentate in viitor si pe site-ul soferdetir.ro.

In final, ne putem intreba de ce se realizeaza expozitii care aduc laolalta camioane de mare tonaj si motociclete? Probabil pentru ca atat soferii de camion cat si motociclistii isi iubesc la fel de mult vehiculele cu care se deplaseaza, simtind aceeasi senzatie de libertate pe sosea. In acelasi timp, ambele categorii de conducatori au un nivel peste medie de intelegere a traficului si de respect pentru ceilalti soferi.

T-Festival 2015 – Galerie foto


Authors

Related posts

*

Top