(P) Cauti RCA ieftin pentru camion? Gasesti aici cele mai bune oferte: RCA ieftin camion

Ce cauta duba ARR (ISCTR) pe autostrada A2 inzapezita?

Duba ARR ISCTR pe autostrada A2

Duba ARR ISCTR pe autostrada A2In aceasta iarna, zapada a venit cu greu. Dar si cand a venit, a produs o gramada de probleme pe drumurile din Romania. Toate autoritatile au fost mobilizate pentru a face fata situatiei. Pe langa autoritati, reporterii au incercat isi faca datoria si sa ne transmita realitatea din teren. Adelin Petrisor, renumitul reporter de la TVR, a publicat pe contul sau de Facebook fotografia alaturata, in care putem sa vedem o duba de la ISCTR (ARR) pe autostrada A2, inchisa din cauza troienelor si a viscolului.

Dupa cum multi soferi stiu, in dubele acelea se gasesc de obicei niste inspectori care sunt de obicei cu cateva clase sub soferii preofesionisti pe care ii amendeaza. Asa ca stau si ma intreb…ce naiba cauta ei acolo, intr-o situatie de criza? Ii duce capul sa faca ceva bun? Eu nu cred!

Voi ce credeti ca fac inspectorii ISCTR acolo? Am presupus ca s-ar putea sa fie acolo ca sa le verifice legitimatiile si diagramele (ma rog, cardurile) soferilor care conduc camioanele dotate cu lame. La cata zapada este, poate depasesc programul si mananca o paine si ISCTR-ul din asta. Astept raspunsuri…poate ma lamureste cineva.

 

Authors

Related posts

*

Top