Friday, December 8, 2023
HomeArticole / NoutatiStatii radio CB disponibile in magazinele online

Statii radio CB disponibile in magazinele online

Calendarul restrictiilor de circulatie pentru camioane in UE AICI

Satii radio CB online

Pentru ca majoritatea soferilor de camion le folosesc frecvent, este util sa urmarim din cand in cand ofertele de statii radio CB de pe piata online. In functie de performante si de brand, preturile difera destul de mult. Totusi, foarte multi soferi isi pot permite o statie radio CB entry-level, care sa le asigure comunicarea cu ceilalti participanti la trafic.

Foarte multi soferi le numesc statii radio ,,pentru camion”, datorita faptului ca sunt folosite preponderent de soferii profesionisti. De ce oare? Pentru ca soferii de camion nu sunt ,,vanati” doar de polististii rutieri. Acesti soferi si afla si in vizorul ISCTR – institutie care verifica timpi de conducere sau documente de transport. Chiar daca majoritatea soferilor de camion au toate documentele si timpii ok, tot nu este un lucru foarte placut sa pierzi timpul la ,,intalnirile” cu ISCTR.

La achizitionarea unei statii radio CB, trebuie avut in vedere faptul ca (LEGAL) limita maxima a puterii statiei trebuie sa fie de 4W. Exista in comert si statii mai puternice, dar acelea pot fi utilizate legal doar de catre persoanele care detin o licenta valabila de radioamator. Unii radioamatori au performante remarcabile la comunicarea prin statii radio CB de mare putere. Ei reusesc sa comunice in banda CB la distante foarte mari. Ce-i drept, folosesc statii si antene foarte scumpe. Nu va imaginati ca ati putea sa aveti performante foarte mari cu o statie de 300 de lei, dotata cu antena auto.

Daca folositi o statie radio CB cu putere mai mare de 4W fara sa detineti licenta de radioamator, este bine sa stiti ca uneori se organizeaza controale in trafic: http://www.soferdetir.ro/atentie-soferi-ancom-verifica-statiile-radio-auto-cb

Oferte statii radio CB online

Daca sunteti interesati si de oferte la antenele si accesoriile pentru statiile radio, le gasiti AICI.

OFERTA DE AZI!
Statie radio CB PNI - oferta

[statiicbevomag]

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments