Friday, December 8, 2023
HomeArticole / NoutatiSfarsit de drum pentru edy Spedition

Sfarsit de drum pentru edy Spedition

Calendarul restrictiilor de circulatie pentru camioane in UE AICI

edy-spedition-faliment-002

edy Spedition a reprezentat un fenomen pe piata de transporturi din Romania. In anii 2011-2012, edy Spedition devenise un colos, parcul auto depasind 1000 de camioane. Prin aceasta companie au trecut foarte multi soferi profesionisti romani. Din pacate, problemele pentru edy au inceput odata cu decesul tragic al fondatorului acestei companii, Alin Popa (in anul 2012). Din acel moment, compania a intrat intr-o vrie prelungita, iar asta s-a vazut inclusiv pe sosele.

Flota edy Spedition a scazut cu timpul, iar camioanele au ramas in urma din punct de vedere tehnologic. Am vazut in trafic si multe remorci de la edy folosite de alti operatori de transport.

In final, s-a ajuns in luna octombrie 2015. Vria companiei edy Spedition se incheie acum prin preluarea tuturor actiunilor de catre compania Lazar International, din Pitesti.

Lazar Company cumpara toate activele edy Spedition de la lichidatorul care s-a ocupat de aceasta companie. Cladirile si camioanele vor intra in proprietatea companiei Lazar.

Compania Lazar a anuntat faptul ca in prezent edy Spedition are 180 de angajati. Daca acestia vor dori sa lucreze in continuare sub tutela firmei Lazar, vor fi recrutati cu totii.

P.S. Un gand bun pentru Dl. Alin Popa, oriunde s-ar afla!


RELATED ARTICLES

3 COMMENTS

  1. Da………cu toate ca nu am avut ocazia sa lucrez pt firma dumnealui, a fost un domn ,indiferent de comentariile frustratilor ,iar dupa parerea mea Lazar incearca sa copieze dar n-o sa reuseasca niciodata performantele LUI !

  2. Si eu am lucrat ceva vreme la ei si a fost ok,am avut si un coleg super cu care m am inteles bine.Pe la inceputri cereau ceva garantii pentru camioane,dar eu cand am fost nu mai era,se oprea ceva din salariu pana la 700 euro,iar in cazul in care nu aveai accidente si alte pagube la camioane primeai banii inapoi,eu unul i am primit.RIP ALIN POPA,ai facut multi soferi!!!!!!

  3. […] Edy Spedition a fost la un moment dat cea mai mare companie de transport romaneasca. Dupa decesul D-lui Alin Popa, fondatorul acestei intreprinderi, Edy Spedition s-a aflat intr-un continuu declin. In 2015, toate activele a ceea ce a mai ramas din Edy au fost preluate de International Lazar Company, care a promis ca va pastra toti angajatii actuali ai companiei. Astfel, s-a finalizat si ,,in acte” drumul lui Edy Spedition. Cu bune si rele, Edy a reprezentat o rampa de lansare pentru foarte multi soferi romani. Detalii aici: http://www.soferdetir.ro/sfarsit-de-drum-pentru-edy-spedition […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments