Friday, February 23, 2024
HomeArticole / NoutatiPropunere de colaborare cu tractionisti din Romania

Propunere de colaborare cu tractionisti din Romania

Calendarul restrictiilor de circulatie pentru camioane in UE AICI

Tractionisti RomaniaRecent, pe forum.soferdetir.ro a fost deschis un subiect de discutie legat de soferii de TIR care efectueaza curse cu propriul cap tractor, avand contract cu diverse firme din Comunitatea Europeana.

La scurt timp, am primit un anunt din partea firmei italiene Tipes, care doreste sa colaboreze cu tractionisti din Romania. Reprezentantii firmei au avut amabilitatea sa ne raspunda la cateva intrebari legate de activitatea de tractionist (sofer de TIR cu cap tractor propriu).

Daca detii propriul cap tractor si doresti sa lucrezi in colaborare, cu Tipes, poti cere mai multe detalii aici:

 • Persoana de contact: Vasilica Mustata
 • Mail : vasilica.mustata@tipes.it
 • Tel : +39 039 59 19 343
 • Puteti lasa detalii depsre firma Dvs. sau intrebari in zona de comentarii de la sfarsitul acestui articol. Toate comentariile vor fi citite de catre un reprezentant al firmei si vi se va raspunde in privat. Nu uitati sa completati cu grija e-mail-ul Dvs in zona dedicata, pentru a putea fi contactat cu usurinta.

NOU! Am creat catalogul tractionistilor din Romania. Pentru o mai buna expunere in fata eventualilor colaboratori, va puteti face cont pe forum si puteti deschide un subiect nou in acest catalog. Descrieti-va firma, postati datele de contact. Promovarea micilor antreprenori de transport este si va ramane GRATUITA in cadrul forum-ului! Multi soferi se gandesc la un moment dat sa cumpere propriul cap tractor, iar unii chiar ajung sa puna in practica acest plan. Speram ca promovarea gratuita sa le dea un mic elan in ceea ce vor sa intreprinda. Adresa este aceasta http://forum.soferdetir.ro/forumdisplay.php?fid=20
 

Detalii despre colaborare (tractionisti):

 • De ce ar merita ca un sofer cu cap tractor sa colaboreze cu Dvs?

Rasp : Societatea noastra, nascuta in anul 1908,  se bucura de o experienta vasta in lumea transporturilor – servicii atat stradale, cat si intermodale .

Soferilor care detin cap tractor le putem garanta : continuitate in campul muncii, tarife competente , posibilitate de a realiza contracte personalizate in functie de oferta noastra de transporturi si de tipul de transport ales.

 • Este mai profitabil ca un sofer sa detina propriul cap tractor? Avand in vedere investitia si intretinerea acestuia?

Rasp : De-a lungul timpului am intalnit numeroase cazuri cu soferi care detineau pentru inceput 1-2 camioane, dar s-au dezvoltat si au ajuns sa detina pana la 10 camioane. Acest lucru subliniaza ca atat investitia, cat si intretinerea camioanelor sunt acoperite si activitatea devine avantajoasa / profitabila .

 • Cine plateste motorina si cand? Se alimenteaza de la firma Dvs?

Rasp : Oferim acont saptamanal pentru sustinere cheltuieli motorina/autostrazi, cu prima saptamana sustinere personala. Primul acont se va primi in a 5-a zi lucrata sub directivele Tipes.

 •  Cum se plateste si cat?

Rasp : Veniturile difera in functie de contractul semnat, acesta putand fi personalizat.

 • Cat trebuie sa stea soferul pe Comunitate inainte sa se intoarca acasa?

Rasp : Intrucat detin camion propriu, soferii au posibilitatea de a alege singuri perioada de lucru / cocediu , dar cu un minim preaviz de 2 saptamani. Noi garantam ca si perioade lucrative – lunile august si decembrie.

RELATED ARTICLES

54 COMMENTS

 1. Buna ziua ! Dețin un cap tractor DAF euro 5 si sunt interesată de un eventual contract cu dumneavoastră .Va rog sa îmi trimiteti pe mail oferta dumneavoastră .Va mulțumesc anticipat!

  • Buna ziua!! Detin un cap tractor MAN TGX Euro 5, ma intereseaza colaborarea cu dumneavoastra..

   • Buna ziua. Detin cap tractor standard euro 6, ma intereseaza oferta de colaborare pe care o aveti.

  • Buna ziua.Detin doua cap tractore DAF euro 6 si sunt interesat de o colaborare cu dumneavoastra va rog sa imi trimiteti oferta dumneavoastra pe mail

 2. Buna ziua . Detin doua capete tractor euro 5 si sant interesat de un eventual contract cu dumneavoastra. Va rog sa ami trimiteti pe mail oferta dumneavoastra. Va multumesc anticipat.

  • Buna ziua ,

   Noi suntem o firma din Nordul Frantei,noi cautam intre 1-3 cap de tractor pentru a efectua transport cu remorca noastra Mega pentru Franta,Germania,Luxeburg,Belgia.
   Noi garantam intre 10.000-13.000 km/luna(respectam legislatia)
   Transport principal automobil
   Tarif=0.90euro/km.
   Multumesc pentru retur

   • Buna ziua!
    Avem 3 camioane si cautam de lucru pe comunitate. Ar bun pentru noi ca avem garajul in Luxembourg.

 3. Buna ziua ! Dețin un cap tractor DAF euro 5 si sunt interesată de un eventual contract cu dumneavoastră .Va rog sa îmi trimiteti pe gmail oferta dumneavoastră .Va mulțumesc anticipat!

  • Buna ziua ,

   Noi suntem o firma din Nordul Frantei,noi cautam intre 1-3 cap de tractor pentru a efectua transport cu remorca noastra Mega pentru Franta,Germania,Luxeburg,Belgia.
   Noi garantam intre 10.000-13.000 km/luna(respectam legislatia)
   Transport principal automobil
   Tarif=0.90euro/km.
   Multumesc pentru retur

 4. Buna ziua.detin un cap tractor E5.doresc sa-mi trimiteti oferta dvs.multumesc.o zi buna

 5. Buna ziua! Detin un MAN TGX euro 5 si sunt interesat de oferta d-voastra. Va rog sa mi-o trimite-ti pe e-mail. M-ar interesa si o oferta cu vagoanele d-voastra in cazul in care aveti. Oferta pentru vagon cu prelata. Multumesc!

 6. As fi interesat de o colaborare cu firma dumneavoastra detin doua tractoare volvo euro 5 ,imi trimiteti va rog o oferta de pret

 7. Buna ziua ,detin cap tractor Mercedes Benz, euro 5 si remorca.Ma interesează o colaborare cu d-voastra .Va rog ami trimiteti pe gmail oferta d-voastra .Va mulțumesc anticipat .

 8. buna ziua
  suntem o firma infiitata din 2007 avem mai multe masini euro 3 ,euro 4 si euro 5 am fi interesati de o eventuala colaborare…
  astept o oferta din partea dv-stra pe email vali_tutza@yahoo.com sau la tel 0724469653
  multumesc anticipat
  cu stima

 9. BUNA ZIUA. SUNT INTERESAT DE OFERTA DUMNEAVOASTRA. DETIN DOUA CAP TRACTOR. EUR 5 DIN 2011. PENTRU o posibila COLABORARE. Trimitetimi. Oferta DUMNEAVOASTRA. Va MULTUMESC

 10. Buna ziua . Detin doua capuri tractor euro 5 Iveco si sant interesat de un eventual contract cu dumneavoastra.

 11. Buna ziua am un cap tractor iveco e5 as dori o colaborare .trimitetimi oferta dumneavoastra pe mail va rog

 12. Dețin un cap tractor E5, AS VREA SA STIU CARE AR FI OFERTA DUMNEAVOASTRĂ. Mulțumesc.

 13. Buna ziua . Detin un cap tractor euro 5ma intereseaza o colaborare daca se poate cu remorca dumneavoastra va rog trimiteti oferta dumneavoastra , Va multumesc.

 14. Buna ziua ! Dețin un cap tractor DAF euro 5 si sunt interesată de un eventual contract cu dumneavoastră .Va rog sa îmi trimiteti pe mail oferta dumneavoastră .Va mulțumesc anticipat!

 15. Detin un cap tractor DAF euro 5 si sunt interesat de un eventual contract cu dumneavoastră .Va rog sa îmi trimiteti pe e-mail oferta dumneavoastră .Va mulțumesc anticipat!

 16. Buna ziua ! Dețin un cap tractor scania euro 6 si sunt interesată de un eventual contract cu dumneavoastră .Va rog sa îmi trimiteti pe mail oferta dumneavoastră .Va mulțumesc anticipat!

 17. Buna ziua detin un cap tractor DAF E5 si as fi interesat de o eventuala colaborare multumesc.

 18. Bună Ziua
  Dețin 3 camioane și ași dorii si eu o ofertă de colaborare dacă se poate pe email ;adriaticaspeed@gmail.com

 19. Bună ziua am un camion si mă interesează o colaborarea cu dumneavoastră puteți să imi trimiteti o ofertă? Si dacă să dă km pentru echipaj ?

 20. Buna ziua am un cap tractor euro 5 man si sunt interesează o colaborare cu dumneavoastra puteți să îmi trimiteți oferta .

 21. Buna ziua , dețin un cap tractor Euro 6 , standard , ma interesează o ofertă de colaborare pt frigorific ( trailerul d-voastră) , dacă mai este de actualitate trimiteți o oferta la christim123@yahoo.com , fără UK Elveția și ţările nordice ( Denmark,
  Sweden,
  Norway) , mulțumim.

 22. Buna, am achizitionat de curand doua autotractoare Daf, euro 5, o remorca Standard si sunt in curs de achizitionare a unei a doua remorci, in principiu mega. Toate vor trece in perioada urmatoare prin revizie generala, dupa care vor fi pregatite de munca. In acest sens, sunt interesat de o colaborare pe termen lung. In acest sens, rog oferta pentru curse tur retur, sau cu incarcari intermediare, sau mai multe incarcari-descarcari pe traseu, cu conditia ca in principiu minim o data la doua saptamani, pauza sa fie in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments