(P) Cauti RCA ieftin pentru camion? Gasesti aici cele mai bune oferte: RCA ieftin camion

Propunere de colaborare cu tractionisti din Romania

Colaborare tractionisti - soferi de TIR cu cap tractor propriu.

Tractionisti RomaniaRecent, pe forum.soferdetir.ro a fost deschis un subiect de discutie legat de soferii de TIR care efectueaza curse cu propriul cap tractor, avand contract cu diverse firme din Comunitatea Europeana.

La scurt timp, am primit un anunt din partea firmei italiene Tipes, care doreste sa colaboreze cu tractionisti din Romania. Reprezentantii firmei au avut amabilitatea sa ne raspunda la cateva intrebari legate de activitatea de tractionist (sofer de TIR cu cap tractor propriu).

Daca detii propriul cap tractor si doresti sa lucrezi in colaborare, cu Tipes, poti cere mai multe detalii aici:

 • Persoana de contact: Vasilica Mustata
 • Mail : vasilica.mustata@tipes.it
 • Tel : +39 039 59 19 343
 • Puteti lasa detalii depsre firma Dvs. sau intrebari in zona de comentarii de la sfarsitul acestui articol. Toate comentariile vor fi citite de catre un reprezentant al firmei si vi se va raspunde in privat. Nu uitati sa completati cu grija e-mail-ul Dvs in zona dedicata, pentru a putea fi contactat cu usurinta.

NOU! Am creat catalogul tractionistilor din Romania. Pentru o mai buna expunere in fata eventualilor colaboratori, va puteti face cont pe forum si puteti deschide un subiect nou in acest catalog. Descrieti-va firma, postati datele de contact. Promovarea micilor antreprenori de transport este si va ramane GRATUITA in cadrul forum-ului! Multi soferi se gandesc la un moment dat sa cumpere propriul cap tractor, iar unii chiar ajung sa puna in practica acest plan. Speram ca promovarea gratuita sa le dea un mic elan in ceea ce vor sa intreprinda. Adresa este aceasta http://forum.soferdetir.ro/forumdisplay.php?fid=20
 

Detalii despre colaborare (tractionisti):

 • De ce ar merita ca un sofer cu cap tractor sa colaboreze cu Dvs?

Rasp : Societatea noastra, nascuta in anul 1908,  se bucura de o experienta vasta in lumea transporturilor – servicii atat stradale, cat si intermodale .

Soferilor care detin cap tractor le putem garanta : continuitate in campul muncii, tarife competente , posibilitate de a realiza contracte personalizate in functie de oferta noastra de transporturi si de tipul de transport ales.

 • Este mai profitabil ca un sofer sa detina propriul cap tractor? Avand in vedere investitia si intretinerea acestuia?

Rasp : De-a lungul timpului am intalnit numeroase cazuri cu soferi care detineau pentru inceput 1-2 camioane, dar s-au dezvoltat si au ajuns sa detina pana la 10 camioane. Acest lucru subliniaza ca atat investitia, cat si intretinerea camioanelor sunt acoperite si activitatea devine avantajoasa / profitabila .

 • Cine plateste motorina si cand? Se alimenteaza de la firma Dvs?

Rasp : Oferim acont saptamanal pentru sustinere cheltuieli motorina/autostrazi, cu prima saptamana sustinere personala. Primul acont se va primi in a 5-a zi lucrata sub directivele Tipes.

 •  Cum se plateste si cat?

Rasp : Veniturile difera in functie de contractul semnat, acesta putand fi personalizat.

 • Cat trebuie sa stea soferul pe Comunitate inainte sa se intoarca acasa?

Rasp : Intrucat detin camion propriu, soferii au posibilitatea de a alege singuri perioada de lucru / cocediu , dar cu un minim preaviz de 2 saptamani. Noi garantam ca si perioade lucrative – lunile august si decembrie.

Authors

21 Comments

 1. Malvina Buturuga said:

  Buna ziua ! Dețin un cap tractor DAF euro 5 si sunt interesată de un eventual contract cu dumneavoastră .Va rog sa îmi trimiteti pe mail oferta dumneavoastră .Va mulțumesc anticipat!

  • Vladuta Lucian said:

   Buna ziua!! Detin un cap tractor MAN TGX Euro 5, ma intereseaza colaborarea cu dumneavoastra..

 2. Dinu Constantin said:

  Buna ziua . Detin doua capete tractor euro 5 si sant interesat de un eventual contract cu dumneavoastra. Va rog sa ami trimiteti pe mail oferta dumneavoastra. Va multumesc anticipat.

 3. Taut vasile said:

  Buna ziua ! Dețin un cap tractor DAF euro 5 si sunt interesată de un eventual contract cu dumneavoastră .Va rog sa îmi trimiteti pe gmail oferta dumneavoastră .Va mulțumesc anticipat!

 4. ilie said:

  Buna ziua!
  Detin cap tractor mercedes mega euro 5 si sunt de o oferta pentu frigo.

 5. patrascu sorin said:

  Buna ziua.detin un cap tractor E5.doresc sa-mi trimiteti oferta dvs.multumesc.o zi buna

 6. ROMICA said:

  Buna ziua! Detin un MAN TGX euro 5 si sunt interesat de oferta d-voastra. Va rog sa mi-o trimite-ti pe e-mail. M-ar interesa si o oferta cu vagoanele d-voastra in cazul in care aveti. Oferta pentru vagon cu prelata. Multumesc!

 7. vid sandu gabriel said:

  As fi interesat de o colaborare cu firma dumneavoastra detin doua tractoare volvo euro 5 ,imi trimiteti va rog o oferta de pret

 8. seby said:

  BUNA detin un cap tractor euro 5 mar interesa colaborare astept oferta dv.

 9. vlarotransport@yahoo.ro said:

  detin 2 MAN tgx ma intereseaza o colaborare cu dumneavoastra astept oferta

 10. ionut said:

  buna seara.detin cap tractor Volvo euro 5.si ma intereseaza o colaborare cu dumneavoastra.

 11. Adrian said:

  TGX EURO 5 Doresc detalii pentru o eventuala colaborare.Multumesc anticipat

 12. Lula Morena said:

  Buna ziua ,detin cap tractor Mercedes Benz, euro 5 si remorca.Ma interesează o colaborare cu d-voastra .Va rog ami trimiteti pe gmail oferta d-voastra .Va mulțumesc anticipat .

 13. vali ionescu said:

  buna ziua
  suntem o firma infiitata din 2007 avem mai multe masini euro 3 ,euro 4 si euro 5 am fi interesati de o eventuala colaborare…
  astept o oferta din partea dv-stra pe email vali_tutza@yahoo.com sau la tel 0724469653
  multumesc anticipat
  cu stima

 14. vlaro transport said:

  detin 2 man tgx euro 5 ma intereseaza un contract de colaborare

 15. Uta said:

  BUNA ZIUA. SUNT INTERESAT DE OFERTA DUMNEAVOASTRA. DETIN DOUA CAP TRACTOR. EUR 5 DIN 2011. PENTRU o posibila COLABORARE. Trimitetimi. Oferta DUMNEAVOASTRA. Va MULTUMESC

 16. zoltan said:

  Buna ziua . Detin doua capuri tractor euro 5 Iveco si sant interesat de un eventual contract cu dumneavoastra.

 17. Boboc Madalin said:

  Buna ziua am un cap tractor iveco e5 as dori o colaborare .trimitetimi oferta dumneavoastra pe mail va rog

*

Top