(P) Cauti RCA ieftin pentru camion? Gasesti aici cele mai bune oferte: RCA ieftin camion

Esti sofer de TIR? Iata de ce ar trebui sa te feresti de migrantii din Calais!

Migranti ilegali Calais
Migranti ilegali Calais

Foto: dover-express.co.uk

In ultima perioada, mai ales in contextul protestelor lucratorilor din portul Calais, s-a tot discutat de asalturile migrantilor ilegali din port asupra soferilor profesionisti care traverseaza Canalul Manecii.

Migrantii devin din ce in ce mai multi si din ce in ce mai agresivi, pe fondul lipsei de actiune a politiei franceze. Aceasta problema este reclamata de foarte multe persoane si asociatii, dar in continuare autoritatile franceze stau cu mainile in san, spunand ca nu este problema lor.

Printre soferii romani exista o multime de martori la violentele migrantilor ilegali. Unii s-au ales cu geamuri sau oglinzi sparte, au fost amenintati cu diverse arme (rangi sau cutite) sau au vazut cum alti soferi sunt batuti pur si simplu.

Migrantii reactioneaza violent asupra oricarui sofer care intreprinde o actiune impotriva lor: filmare, atentionarea altor soferi in legatura cu intrarea clandestinilor in remorca…

Ca sa intelegem mai bine psihologia viciata a acestor oameni, trebuie sa ne uitam atent la parcursul lor. Acestia provin din cele mai sarace comunitati africane sau orientale si intra intr-o ,,hora” a crimei organizate, care percepe taxe pentru a-i transporta spre Europa. Drumul acestora este pavat cu pericole, iar o buna parte dintre ei sfarsesc murind in mare sau in inchisori (de exemplu in Libia, in cazul africanilor). Astfel, ei calca pe cadavre (la propriu) pentru a ajunge in Europa, iar determinarea este atat de mare, incat considera ca este preferabil sa moara daca nu reusesc sa isi atinga scopul final. In aceasta situatie, ei revin cu adevarat la instictele primare, pregatiti poate sa si ucida pentru a-si atinge scopul. La tot acest tablou, trebuie sa adaugam faptul ca in zona Calais s-au strans deja foarte multi migranti, astfel ca apare si un periculos spirit de haita!

Ca sa avem o imagine foarte clara legata de conditiile prin care trec acesti oameni, putem sa urmarim mici documentare legete de itinerariul acestora. Dupa ce le urmarim, trebuie sa ne mai gandim o data daca merita sa intreprindem acte de vitejie in prezenta acestor transfugi. Atentie! Au existat foarte multe cazuri in care soferii au apelat la jandarmeria franceza prin numarul de urgenta 112, dar nu au primit niciun ajutor. Asa ca nu uitati! Sunteti pe cont propriu!

Ai de povestit ceva sau de dat un sfat bun colegilor tai? Comeanteaza mai jos.

Sa auzim de bine!Authors

Related posts

One Comment;

  1. griza marcel said:

    numai francezii sunt de vina,cum pot astia sa treaca jumatete de franta fara sa-i vada nimeni,si cum pot intra an FRANTA,se teleporteaza?an Mediterana e problema,la Italieni totdeauna le-a placut mana de lucru ieftina,totdeauna au fost mafioti,dar acuma roata se antoarce si nu sant an stare sa faca fata

*

Top