Friday, September 22, 2023
HomeArticole / NoutatiULTIMA ORA! Portul Calais, blocat din nou

ULTIMA ORA! Portul Calais, blocat din nou

Calendarul restrictiilor de circulatie pentru camioane in UE AICI
Greva feribot Calais 2015
Foto: ibtimes.com

NOU! S-a deschis partial portul Calais. Detalii aici: http://www.soferdetir.ro/s-a-reluat-traficul-in-portul-calais-pentru-feriboturile-po
Greva personalului portuar francez a blocat din nou portul Calais, pentru a doua oara intr-o saptamana. P&O, DFDS si MyFerryLink si-au incetat activitatea pentru moment

Traficul naval se desfasoara in continuare in portul Dunkerque. De asemenea, spre deosebire de saptamana trecuta, se circula si prin Eurotunnel. Cu toate acestea, sunt asteptate intarzieri foarte mari, din cauza traficului masiv deviat din portul Calais.

Actiunea de protest a inceput in dupa-amiaza zilei de luni, 29 iunie 2015 si continua pe termen nedeterminat. Soferii romani aflati in apropierea portului (in Dover sau Calais) au raportat deja cozi kilometrice de camioane.

P&O Ferries a lansat marti dimineata o instiintare prin care anunta ca feriboturile companiei nu vor circula si ii sfatuieste pe soferi sa isi reprogrameze biletele.

UPDATE 1 iulie 2015 DFDS Seaways: Toate liniile Dover-Dunkerque-Dover sunt operationale, cu o intarziere de 90 de minute. Insa problema este mult mai complicata pentru camioane.

De asemenea, toate aceste blocaje creeaza o problema suplimentara pentru soferii profesionisti: invazia migrantilor ilegali, care vor forta trecerea Canalului Manecii, intrand fraudulos in remorcile camioanelor. Autoritatile franceze au inceput sa ia unele masuri impotriva acestor practici – detalii aici.

Va rugam sa adaugati comentarii mai jos daca aveti noutati din Calais sau Dover. Asteptam de la voi noutati despre situatia de la Eurotunnel sau Dunkerque.

Citeste si:Autoritatile britanice ajuta soferii blocati la Dover

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments