Angajari sofer TIR Germania

angajare sofer tir germania

Angajari soferi de TIR in Germania

Angajam soferi TIR/camioane

Responsabilitati sofer TIR: sa respecte perioadele de condus, de odihna si de repaos; sa completeze corect foile de inregistrare si diagramele tahograf; sa respecte legislatia vamala specifica zonei in care se afla.

angajare sofer tir germania

Cerinte soferi TIR:
Minim 2 ani experienta ca sofer de TIR, pe autotren, tractor-remorci, camioane frigorifice, camioane de tip siloz, camioane cisterna, camioane macara, basculanta, etc..
Cunoasterea limbii germane la nivel conversational (minim A2). Preferabil curs de mecanic finalizat, una sau mai multe categorii de permis de sofer: C, CE, C1, C1E,ADR, etc..
Card tahograf digital.
Fara cazier. Responsabilitate si capacitatea de a lucra individual, ca sofer. Flexibilitate si disponibilitate de a lucra in ture mai lungi – sofer de TIR.

Salariu: negociabil euro

20 de posturi soferi disponibile
Data expirarii: 9-04-2012
CV-uri trimise:213

Pentru mai multe posibilitati de angajare, completati-va un CV aici:


Anagajam soferi

profesionisti C, C+E, pentru transport alimente supermarket-uri.

 

Limba germana avansat. Persoane cu experienta.
Seriozitate, responsabilitate si prezenta ingrijita.
Acte in regula.

Cerinte:
-cunostinte bune de limba germana, scris si vorbit.
-seriozitate si responsabilitate, ca sofer.
-experienta anterioara in categoria mentionata minim 1 an.
-permis de sofer valabil
-aspect fizic ingrijit.

Salariu: 1500-2000 euro

35 de posturi soferi disponibile.
Expira la 30-03-2012
CV-uri trimise:218

Pentru mai multe posibilitati de angajare, completati-va un CV aici:


Salahori si soferi camion B,C,E

Angajam muncitori (si soferi camion) pentru un santier din germania, unde se executa sape de tencuit (salahor), care muncesc pe santier si conduc camioane de 7,5 tone de la firma pe santiere.
Se ofera salariul de 300 euro/saptamana, de luni pana vineri, inclusiv cazare gratis. Se cer muncitori (soferi) cu experienta in constructii, cunoscatori de limba germana si sa detina permis de sofer categoria B,C,E, seriozitate si putere de munca.
Contractul de sofer se semneaza in tara si este incheiat pana la sfarsitul anului 2012.
Este necesar Cardul European de Sanatate, eliberat de Casa de Asigurari de Sanatate.
Se percepe o taxa de 250 de lei pentru procesarea actelor.

Salariu: 1200 de euro

Data expirarii: 10-04-2012
CV-uri trimise: 89
10 posturi soferi disponibile

Am gasit aceste anunturi rasfoind revista Euro Jobz, pe care am gasit-o in Carrefour. Apare in fiecare marti si costa 4,9 RON. Revista contine multe oferte de angajari in Uniunea Europeana, dar eu selectez doar ofertele de angajare pentru soferi. Daca sunteti interesat de unul dintre posturi, va trebui sa cautati revista la chioscurile de ziare sau in Carrefour si sa decupati de acolo formularul (CV), pe care il completati si il trimiteti la ei.

 

Pentru mai multe posibilitati de angajare, completati-va un CV aici:

 

Related posts

4 Comments

 1. paunescu cristian said:

  sunt de profesie inginer si totodata sofer profesionist C,C+E,am cunostinte bune de limba germana,experienta sofer ,card tahograf digital,fara cazier,doresc angajare in germania ca sofer.
  multumesc!

 2. polotistul said:

  cine cere comision este mare tepar. angajatorii germani habar nu au ce fac romanii cand cer comosioane.eu stiu germana dar nu am declarat la romani ca stiu ,iar in germania ma intrebat germanul daca am bani sa ajung in alt oras urgent ,iam raspuns k toti banii iam dat la roman,ma intrebat dece,i-am raspuns ca comisionul, in acel minut neamtul l-a sunat si a oprit orice colaborare cu romanul. COPIE ACTE SI CV LIMBA GERMANA COSTA MAXIM 100 RON.PROCESARE DOSAR NU EXISTA!NEMTUL SPUNE ,AM NEVOIE DE 2 SOFERI CU TOATE ACTELE LA ZI(PERMIS ,ATESTATE,PASAPORT,SA NU AM INTERDICTIE,EXPERIENTA DACA AM)ATAT,RESTUL FACE EL!

 3. Nicolae said:

  Sunt sofer profesionist cat:BE+CE+DE,cu toate actele la zi,atestate,ADR,card digital.Doresc sa muncesc in Germania,la o firma germana,vorbesc fluent limba germana,dar fara intermediari si taxe de ,,protectie”.cine cere 1 ron,deja este tepar.daca am fost bine inteles,nr de tcontact este :0040754431803 si email:niky_35_ok@yahoo.com.Astept un raspuns favorabil!!!

 4. Nicolae said:

  Conducator auto(camioane frig,camioane prelataautotrenuri,camioane macara)cat :B+C+D+E,atestat marfa+persoane,atestat agabaritic,atestat ADR,persoana desemnata sa conduca efectiv si permanent (sef coloana)card digital tahograf,pasaport valabil,vorbitor de limba:germana,engleza,italiana,spaniola,caut de munca in comunitate,mentionez caci doresc contractul direct cu angajatorul strain(fara intermediari).Relatii la tel:0754431803,E-Mail:niky_35_ok@yahoo.com. VA MULTUMESC ANTICIPAT!!

*

*

Top