Friday, February 23, 2024
HomeArticole / NoutatiAplicatia Uber pentru camioane, disponibila de azi in SUA

Aplicatia Uber pentru camioane, disponibila de azi in SUA

Calendarul restrictiilor de circulatie pentru camioane in UE AICI

uber_freight_sua

Compania Uber, cunoscuta pentru facilitarea modelului de afarece de tip ,,ride sharing”,  a lansat aplicatia dedicata camioanelor. Momentan, aplicatia ,,Uber Freight” este disponibila doar in SUA, insa nu este exclus sa fie extisa si spre Europa, dupa modelul aplicatiei-mama, care in momentul de fata functioneaza cu succes si in Romania.

Spre deosebire de abordarea avuta in cazul aplicatiei de ride sharing, datorita careia compania Uber are conflicte cu breslele taximetristilor din majoritatea tarilor in care a patruns, in cazul ,,Uber Freight”, compania americana de software doreste sa stabileasca un parteneriat cu bransa transportatorilor.

Pe langa usurinta de a gasi o incarcatura, aplicatia Uber Freight promite transportatorilor si alte avantaje. Un mare plus promis de Uber pentru transportatori este reprezentat de platile rapide. In comunicatul oficial al companiei, se evidentiaza faptul ca transportatorii isi vor primi banii in doar cateva zile de la onorarea comenzii de transport, evitandu-se astfel termenele lungi de plata, care pot ruina o companie mica.

De asemenea, compania americana promite sa rezolve situatia in care firma de transport pierde bani din cauza timpilor lungi de asteptare, atunci cand de vina este clientul.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments