(P) Cauti RCA ieftin pentru camion? Gasesti aici cele mai bune oferte: RCA ieftin camion

Atentie, soferi! De astazi intra in functiune 111 radare fixe in Franta. Vedeti locatiile aici!

Radare fixe Franta

Radare fixe Franta

Incepand cu data de 14 septembrie 2015, in Franta vor intra in functiune 111 radare fixe, capabile sa depisteze depasirea vitezei legale pe ambele sensuri ale drumului.

In urma cresterii mortalitatii pe sosele, ministrul francez de interne, Bernard Cazeneuve, a anuntat inca de la inceputul anului 2015 faptul ca vor fi instalate astfel de radare.

Aceste dispozitive sunt capabile sa masoare viteza vehiculelor care ruleaza pe doua benzi de circulatie, in sensuri opuse. Au fost instalate si testate inca din luna iunie 2015, fara a trimite amenzi in perioada de testare. Insa, din data de 14 septembrie, acestea vor incepe sa trimita amenzi pentru depasirea vitezei legale.

Pana la sfarsitul anului 2015 vor exista 200 de astfel de radare in Franta, iar in anul 2016 se vor adauga inca 300 de radare fixe. Autoritatile franceze au anuntat ca aceste puncte de control al vitezei vor fi semnalizate pe sosele cu ajutorul unor panouri informative.

Locatiile celor 111 radare fixe din Franta

Pentru informarea soferilor, iata lista noilor radare fixe din Franta. Cifra din denumire reprezinta numarul de radare fixe din zona respectiva.

5 – Ardèche,
2 – Bouches-du-Rhône,
6 – Charente-Maritime,
7 – le Gard,
7 – Haute-Garonne,
8 – Gironde,
3 – l’Hérault,
6 – Ille-et-Vilaine,
7 – Isère,
8 – Loire-Atlantique,
7 – le Morbihan,
12 – l’Oise,
3 – Pas-de-Calais,
2 – Haute-Savoie,
1 – Seine-Maritime,
4 – Seine-et-Marne,
2 – le Var,
12 – Vendée.

Authors

Related posts

*

Top