Monday, April 15, 2024
HomeArticole / NoutatiCarti pentru examenul auto - Teste teoretice de legislatie

Carti pentru examenul auto – Teste teoretice de legislatie

Calendarul restrictiilor de circulatie pentru camioane in UE AICI

carti-pentru-testul-auto-legislatie-examen

In acest articol vei gasi cele mai bune carti care te vor ajuta sa promovezi examenul auto. Iti spun din proprie experienta ca atunci cand te pregatesti bine, examenul auto teoretic (de legislatie) nu este greu de trecut. Am sustinut multe examene auto teoretice la viata mea: categoria B, categoria C, categoria CE, categoria D.

Am luat toate examenele de legislatie auto din prima, la toate categoriile. Nu pot sa spun ca este un mare secret ca sa reusesti. Citeste legislatia auto foarte bine, incearca sa o intelegi si sa o gandesti pe intelesul tau. Dupa aceea, axeaza-te pe teste de legislatie auto.

Cu cat faci mai multe teste de legislatie auto, cu atat ai mai multe sanse sa reusesti. Eu asa am facut si de aceea nu am picat niciun examen auto, din cate am dat. Am stat la birou si am facut foarte multe teste de legislatie auto. Am repetat intrebarile de zeci de ori, pana cand nu a ramas niciuna la care sa nu stiu raspunsul.

Carti pentru examenul teoretic de legislatie auto

Iata mai jos cateva carti care iti vor fi utile la pregatirea acestui examen. Ai sa vezi ca sunt carti speciale chiar si pentru categoria A, categoria C, categoria D. Exista chiar si o carte despre examenul psihologic auto.

 

 

Spor la invatat! Nu uita – rezolva cat mai multe teste teoretice de legislatie auto; tine cartile langa tine si cand ai timp, mai rezolva cateva teste auto! Pentru antrenament, rezolva si testele online de pe DRPCIV.ro.

Instructiuni DRPCIV.ro:

Intri pe site-ul drpciv.ro, mergi in dreapta-sus, apesi pe “Autentificare“, apoi “Creeaza cont“. Creezi contul pe drpciv.ro, primesti mail de confirmare, intri pe site dand click pe linkul din mail si cauti in coloana din stanga sectiunea de “Servicii online“. Acolo vei gasi si linkul catre testele auto.

Atentie! Daca nu ai cont sau nu esti logat pe drpciv.ro, nu iti apare pe ecran sectiunea de “Servicii online”.

Sunt foarte importante si testele de pe drpciv.ro!!!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments