Friday, December 8, 2023
HomeArticole / NoutatiDacă președintele Franței ar fi fost șofer de TIR...

Dacă președintele Franței ar fi fost șofer de TIR…

Calendarul restrictiilor de circulatie pentru camioane in UE AICI

Atentate teroriste Paris - 13 noiembrie 2015

Titlul acestui articol nu este greșit și nu reprezintă o exagerare.

Dacă președintele Franței ar fi fost șofer de TIR, probabil (aproape sigur) atentatele teroriste de anul acesta din Franța nu ar mai fi avut loc.

De ce spun asta?

Tocmai pentru că șoferii profesioniști își desfășoară activitatea în stradă, la propriu. Iar din stradă se văd lucrurile foarte clar.

Toți șoferii au observat de mult timp agresivitatea migranților care au ocupat Franța (și nu numai). Toți șoferii au văzut cine sunt acești migranți: bărbați tineri, fără familii – și extrem de agresivi. Migranții ,,și-au dat arama pe față” în prezența șoferilor: le-au spart parbrize, le-au distrus camioane. Asistăm la invazia organizată a unor combatanți deosebit de periculoși. Acum vor să ajungă în Anglia. Cât va mai dura până când vom vedea atentate similare și în inima Londrei? O lună, două, trei…?

Domnilor președinți, lăsați discursurile demagogice despre drepturile omului și rugați un șofer să va ia cu el in cabină la o trecere spre Anglia. Acționați în cunoștință de cauză. Ați suprimat drepturile cetățenilor europeni, oferind în schimb drepturi nelimitate unor barbari.

Șoferii reclamă de multă vreme lipsa de reacție a autorităților franceze.

Lucrurile acestea se află, dar sunt ignorate:

Ne-am fi imaginat că așa arată situația doar la Calais, la margine de țară și ca francezilor pur și simplu ne le pasă de viața sau siguranța șoferilor de TIR. Dar iată că acum vedem adevărul. Autoritățile franceze sunt la fel de neputincioase și în centrul Parisului. Aflam acum că în Paris este exact ca în ,,jungla” de la Calais. Singura diferență este că în Paris regăsim o mare densitate socială, iar ,,jungla” de la Calais s-a pierdut în mulțimea orașului iubirii și atacă la răstimpuri.

Occidentul și-a deschis porțile pentru acești migranți, iar acum culege ,,roadele”.

Cum iși putea imagina cineva că Europa va putea asimila sute de mii de migranti musulmani fără sa existe urmări???

În momentul de față, la Paris se anunță 140 de decese, în urma atentatelor de ieri, 13 noiembrie 2015. Probabil vom afla că de fapt sunt chiar mai multe victime. Atentatele s-au desfășurat în 7 zone diferite ale Parisului. Asta înseamnă o desfășurare mare de forțe din partea teroriștilor. De unde au primit aceste forțe proaspete? Cumva din ultimele valuri de migranți care au invadat Europa?

Numeroase filtre vor fi instalate pe teritoriul francez. Așa că va trebui să vă așteptați la întârzieri in trafic pentru următoarele zile. Evulutia acestei situatii depinde de viteza cu care autoritatile franceze ii vor captura pe atentatorii (sau complici) care nu au murit deja in atacurilede aseara.

Dumnezeu să-i odihnească!

EDITARE ULTERIOARA

  • Se pare ca granitele Frantei nu au fost inchise. Admninistratia prezidentiala franceza a declarat asta, dupa ce, in urma cu doar cateva ore, Francois Hollande afirma ca nimeni nu va mai parasi Franta pana cand nu vor fi gasiti atentatorii de la Paris. Poate ca intre timp i-au capturat. Sau poate a fost vorba de afirmatii facute sub influenta unor emotii de moment.
  • Statul Islamic a revendicat atentatele din Paris, apreciindu-le ca pe ,,un miracol”.
  • Cel putin un cetatean roman a fost ranit in atentate.


RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments