Friday, December 8, 2023
HomeArticole / NoutatiULTIMA ORA! P&O Ferries revine la programul normal in portul Calais

ULTIMA ORA! P&O Ferries revine la programul normal in portul Calais

Calendarul restrictiilor de circulatie pentru camioane in UE AICI

Compania P&O Ferries a lansat un comunicat de presa, in care anunta faptul ca a reluat programul normal pe ruta Calais – Dover si retur.

Atentie! Acest comunicat este valabil doar pentru compania P&O, celelalte companii fiind inca ,,interzise” la Calais.

Iata scrisoarea celor de la P&O:

Helen Deeble, CEO al P&O Ferries:

Sunt incantata pentru ca pot sa anunt toti clientii nostri ca portul Calais s-a redeschis, iar compania P&O sa intors la programul normal.

Ne-am intors deja la programul nostru normal, de 25 de calatorii pe zi intre Dover si Calais. Avem capacitatea de a transporta 4000 de unitati de transport pe zi si ne asteptam sa putem sa deblocam toti soferii de camion care in mod curent sunt implicati in cozile de peste 48 de ore.

Nu ar fi trebuit sa se permita ca aceasta greva sa aiba drept consecinte blocarea traficului intre Calais si Dover! In mod nedrept a afectat planurile celor care si-au programat concedii si a cauzat momente foarte grele pentru soferii de camion, care au petrecut zile intregi (la propriu!) in cozile de pe autastrazi. De asemenea, au fost aduse pagube semnificative atat economiei bratanice, cat si cele franceze.

Ne orientam acum spre guvernele Frantei si Marii Britanii, pentru a ne asigura ca aceasta nebunie nu se va mai putea repeta.

Portul Calais este un punct de legatura strategic al infrastructurii de transport a celor doua tari. De aceea, portul Calais trebuie sa ramana deschis.

Intr-adevar, vesti bune pentru transportatori!


RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments