Monday, April 15, 2024
HomeAngajari soferiLista cu soferi problema, publicata de International Lazar Company

Lista cu soferi problema, publicata de International Lazar Company

Calendarul restrictiilor de circulatie pentru camioane in UE AICI

Compania de transport ,,International Lazar Company”, din Pitesti, a publicat o lista cu soferi problema, care au fost concediati in urma unor abateri disciplinare grave. Lista este actualizata la zi, fiind pusa la dispozitia publicului.

Iata cum descrie compania ,,International Lazar Company” soferii care se regasesc pe aceasta lista:

 • Conducatori auto al caror contract de munca a incetat din cauza prejudiciilor create, respectiv: FURT MOTORINA, MARFA LIPSA, ACCIDENTE GRAVE, CONDUITA IRESPONSABILA IN TRAFIC, ACTE GRAVE DE INDISCIPLINA.

Patronii firmelor de transport discuta de mai multa vreme despre realizarea unui cazier al soferilor, avand in vedere faptul ca soferul reprezinta cea mai importanta resursa din afacerea de transport.

Aceasta lista a soferilor problema are rolul de a preveni patronii care doresc sa faca angajari. Pentru soferi, avantajul ar fi acela ca se mai epureaza piata muncii, iar cei cu adevarat valorosi vor fi mai apreciati.

Ce parere ai de aceasta masura? Discuta aici.

EDIT: Dupa cum s-a cerut, puteti completa si o lista cu FIRME cu care ati avut probleme, aici: http://forum.soferdetir.ro/showthread.php?tid=17

Update! Lista soferilor problema a fost stearsa de pe site-ul companiei de transport.

RELATED ARTICLES

10 COMMENTS

 1. Nu sint de acord cu aceasta modalitate, ar trebuie sa ceara despagubiti celor care le-au dat numele public.In schimb sa aiba un libret legal cu locurile unde a muncit si modul cum sa comportat la munca.In schimb cu accidentele, sint asigurgrari care platesc pagibele, doar daca este sub influenta alcoolului, si nu in cazul ca nu a respectat orele ca a fost fortat de conducere in alte cazuri cum fac multi

 2. Ei au postat numele soferilor,intr-adevar e un lucru nasol,ai dreptate Marian,dar nici firma asta nu e stralucita. Opresc bani pt motorina si alte chestii,e normal ca soferul isi baga mana-n marfa si-n rezervor daca firma nu e serioasa … nu toti sunt hoti din astia,sunt sigur..

 3. nu este adevarat daca vine un sofer bun nu il angajeaza nimeni,pentru ca trebuie platit dupa lege,cred ca nu realizati pe ce lume traiti

  • aici ai dreptate,eu sant din Deva si an fiecare an candvin an tara ma ancerc sa ma angazez la fostul EDY,ultimul raspuns a fost=nu te putem angaja ca ai prea multa experienta=poftim

 4. A facut foarte bine, ,, // toti trebuie sa faca asa la idioti, permis astazi au toti fraieriii, cap si experienza le lipsesc .

 5. Sunt de acord.Motivul este simplu:Trebuie sa se facă diferența intre un sofer bun ,capabil ,atent,respectos.etc.Din păcate în România vorbim mult si fapte zero.

 6. Dar cu soferii care mor din cauza magnetului si a epuizarii in trfic cum ramane ,,,, copii si neveste care raman fara tatii , soti?

 7. Sunteti niste idioti , cretini si analfabeti ! Toti !!!
  Habar n-aveti sa scrieti toate cuvintele pe care le pronuntati ! Stiti cat munceste un patron sa obtina un contract ? Dar mai ales sa-l mentina ? Unde credti ca ajunge cu analfabeti ca voi ? Care furati , furati, furati !!! Voi gasiti o explicatie pentru orice ! Javrelor !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments