(P) Cauti RCA ieftin pentru camion? Gasesti aici cele mai bune oferte: RCA ieftin camion

Lista cu soferi problema, publicata de International Lazar Company

Compania de transport ,,International Lazar Company”, din Pitesti, a publicat o lista cu soferi problema, care au fost concediati in urma unor abateri disciplinare grave. Lista este actualizata la zi, fiind pusa la dispozitia publicului.

Iata cum descrie compania ,,International Lazar Company” soferii care se regasesc pe aceasta lista:

 • Conducatori auto al caror contract de munca a incetat din cauza prejudiciilor create, respectiv: FURT MOTORINA, MARFA LIPSA, ACCIDENTE GRAVE, CONDUITA IRESPONSABILA IN TRAFIC, ACTE GRAVE DE INDISCIPLINA.

Patronii firmelor de transport discuta de mai multa vreme despre realizarea unui cazier al soferilor, avand in vedere faptul ca soferul reprezinta cea mai importanta resursa din afacerea de transport.

Aceasta lista a soferilor problema are rolul de a preveni patronii care doresc sa faca angajari. Pentru soferi, avantajul ar fi acela ca se mai epureaza piata muncii, iar cei cu adevarat valorosi vor fi mai apreciati.

Ce parere ai de aceasta masura? Discuta aici.

EDIT: Dupa cum s-a cerut, puteti completa si o lista cu FIRME cu care ati avut probleme, aici: http://forum.soferdetir.ro/showthread.php?tid=17

Update! Lista soferilor problema a fost stearsa de pe site-ul companiei de transport.

Authors

Related posts

10 Comments

 1. marian said:

  Nu sint de acord cu aceasta modalitate, ar trebuie sa ceara despagubiti celor care le-au dat numele public.In schimb sa aiba un libret legal cu locurile unde a muncit si modul cum sa comportat la munca.In schimb cu accidentele, sint asigurgrari care platesc pagibele, doar daca este sub influenta alcoolului, si nu in cazul ca nu a respectat orele ca a fost fortat de conducere in alte cazuri cum fac multi

 2. Horatiu said:

  Ei au postat numele soferilor,intr-adevar e un lucru nasol,ai dreptate Marian,dar nici firma asta nu e stralucita. Opresc bani pt motorina si alte chestii,e normal ca soferul isi baga mana-n marfa si-n rezervor daca firma nu e serioasa … nu toti sunt hoti din astia,sunt sigur..

 3. adrian said:

  nu este adevarat daca vine un sofer bun nu il angajeaza nimeni,pentru ca trebuie platit dupa lege,cred ca nu realizati pe ce lume traiti

  • griza marcel said:

   aici ai dreptate,eu sant din Deva si an fiecare an candvin an tara ma ancerc sa ma angazez la fostul EDY,ultimul raspuns a fost=nu te putem angaja ca ai prea multa experienta=poftim

 4. Iceman said:

  Sant redusi astia de la lazar, vor soferi cu liceu si bac unde auzi firma sa ceara atatea studii pt a fi sofer? Prosti…

 5. UDREA said:

  A facut foarte bine, ,, // toti trebuie sa faca asa la idioti, permis astazi au toti fraieriii, cap si experienza le lipsesc .

 6. edi said:

  Da….o lista cu soferii ce scot ficatul din ei pt un banut nu publica……. .

 7. Gabriel said:

  Sunt de acord.Motivul este simplu:Trebuie sa se facă diferența intre un sofer bun ,capabil ,atent,respectos.etc.Din păcate în România vorbim mult si fapte zero.

 8. cotoi said:

  Dar cu soferii care mor din cauza magnetului si a epuizarii in trfic cum ramane ,,,, copii si neveste care raman fara tatii , soti?

 9. Dorel eu said:

  Sunteti niste idioti , cretini si analfabeti ! Toti !!!
  Habar n-aveti sa scrieti toate cuvintele pe care le pronuntati ! Stiti cat munceste un patron sa obtina un contract ? Dar mai ales sa-l mentina ? Unde credti ca ajunge cu analfabeti ca voi ? Care furati , furati, furati !!! Voi gasiti o explicatie pentru orice ! Javrelor !

*

Top