Monday, April 15, 2024
HomeArticole / NoutatiRamas bun, Darrell Ward!

Ramas bun, Darrell Ward!

Calendarul restrictiilor de circulatie pentru camioane in UE AICI

darrell-ward-irt-history

Din pacate, aceasta saptamana a inceput cu o veste proasta pentru fanii serialului american ,,Ice Road Truckers”. Darrell Ward, unul dintre soferii profesionisti ce a participat la acest reality show, a decedat in urma prabusirii avionului cu care acesta se intorcea de la un festival de camioane din Dallas.

darrell-ward-irt-2Pentru cei ce inca nu au auzit de ,,Ice Road Truckers”, trebuie mentionat faptul ca acesta este un reality show foarte popular printre pasionatii de camioane. Show-ul prezinta conditiile grele de lucru ale soferilor profesionisti care tranziteaza in fiecare iarna soselele de gheata amenajate pe lacurile din Alaska. Aceasta este calea de aprovizionare pentru comunitatile izolate din nordul statului american.

 

Darrel Ward era unul dintre cei mai experimentati soferi, ducand la bun sfarsit multe misiuni dificile. De asemenea, a ajutat intotdeauna soferii care s-au aflat in situatii dificile. Astfel, Darrell a castigat popularitate printre fanii serialului, printre care ma numar si eu. Cred ca exista un numar mare de soferi romani tineri care si-au gasit inspiratia in acest show american, difuzat de History Channel.

De ce am considerat ca merita evocat printr-un articol? Pentru ca l-am privit mereu pe Darrell Ward ca pe un sofer roman. Bun profesionist, experimentat, ducand la bun sfarsit chiar si cele mai dificile transporturi si sarind in ajutorul colegilor lui. American de varsta medie, Darrell Ward profita de orice moment pentru a vorbi cu drag despre copiii si nepotii sai, asa cum este obiceiul in randul soferilor care lucreaza departe de casa.

Drumuri bune, Darrell!

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments