Angajare sofer TIR Italia

Angajam sofer de TIR in Italia

Responsabilitatile soferului de TIR: Receptia/livrarea marfurilor. Efectuarea transporturilor de marfa in conditii optime si conform graficului. Soferul raspunde de integritatea autovehiculului, cu toate bunurile din dotare.
Soferul de TIR va raspunde de integritatea tuturor bunurilor societatii cu care opereaza. Activitatea unui sofer de TIR care va fi angajat se va desfasura in strainatate, soferul fiind detasat in Italia. Se va efectua trasnport de marfa pe teritoriul Italiei si/sau in Europa. Contractul de angajare (sofer de TIR) se incheie in Romania, cu firma noastra (leasing de personal).
Se sta 3 luni in cursa, 2 saptamani acasa.

angajare sofer de tir in italia

Trimiteti CV cu experienta detaliata, pe ani, firme lucrate, tip de masini conduse, zone in care ati facut trasporturi ca sofer de TIR, ce ati transportat.

Cerinte angajare sofer de TIR – Italia.

Candidatul pentru angajare la functia de sofer de TIR trebuie sa:
-stie italiana la nivel conversational (mediau sau mediu-avansat)
-detina permis de sofer B,C,E
-aiba minim 2 ani experienta in conducerea unui TIR si in traficul international
-detina atestat de sofer de transport marfa.

Experienta ca mecanic auto constituie un avantaj la angajare.

Salariu: 1600-1700 euro

Data expirarii anuntului de angajare sofer de TIR: 2-aprilie-2012
CV-uri soferi de TIR trimise: 578
Posturi soferi de TIR disponibile: 10

Pentru a contacta angajatorul, va trebui sa achizitionati de la chioscurile de ziare revista Euro Jobz, in care se gaseste formularul de contact, pe care il puteti trimite. Revista costa 4,9 RON, iar eu am gasit-o in Carrefour. In revista se gasesc multe locuri de munca, dar eu selectez doar ofertele de angajare pentru soferi. Sper sa va fie de folos.

Pentru mai multe posibilitati de angajare, completati-va un CV aici:

 

Author: Sofer de TIR

Share This Post On

9 Comments

 1. As dori sa ma angajez la dv. la firma , am lucrat ca sofer pe tir 2011 -2012 la ;sc delego lam srl; ;efectuam curse de Germania si Polonia din tara,2008 -2011 ,SC PRIMA LAMUR SRL , CA ELECTRICIAN ;am mai lucrat an italia 2007 6 luni la firma CMC SAS DI CILIBERTI SALVATORE & C. FOGGIA TROIA ,CA mecanic ,si din 2001 -2007 la sc PRIMA LAMUR SRL.
  NR TEL 0745131689

  Post a Reply
  • e magarie.feritiva de capcane din astea

   Post a Reply
 2. Sunt sofer profesionist, cu o experinta in campul muncii de 30 de ani, ca sofer si mecanic. As dori sa lucrez pentru firma dumneavoastra. Daca mai aveti un post liber va rog contactati-ma la nr de tel:0752369059

  Post a Reply
 3. toata italia sau comunitate?

  Post a Reply
 4. Buna ziua nu stiu ce sa mai zic vad ca toata lumea cere experienta minim 2 ani, scuzati-ma eu am luat permisul acum 5 luni in Piatra N. nu e ca ma laud dar nu aveam nici B-ul orcum am pus burta pe carte dar pot sa zic ca e si o pasiune sofatul pt mine. Am luat fiecare gred in parte rand pe rand din 1 inclusiv ADR-ul Atestate marfa , persoane, etc… pot sa conduc orice dar asta e problema cine te angajeaza, experienta experienta experienta de unde frate sau trebuie sa imi cumpar autobuzul propriu. Momentan sunt in Italia dar pe unde te duci e criza sau nu ai celebra experienta. Am depus si eu ca multi altii in Danemarca la firma de mai sus dar intreband soferi si citind alte comentarii m-am lasat pagubas chiar daca indeplineam toate condiitiile. As dori daca imi poate spune cineva cum pot sa dobandesc mult cautata experienta. Sa nu credeti ca sunt ipocrit imi dau seama ca un angajator nu isi permite sa ii strici tu masinile dar cred ca daca au putina rabdare cu tine reusesti in sfarsit . Astept raspuns.

  Post a Reply
  • ei zic ca dupa ce se chinuie si faci experienta ai sa te duci la altu si tocmai de aia nu mai isi fac bataie de cap cer doar cu experienta eu am 22 de ani si am in jur de 8 luni experienta pe tir pe international pentru ca am avut ocazia sa ma ia unu cu el si sa ma invete toate golanelile si oricum daca ai lucrat o luna cand te intreaba tu ii zici ca ai lucrat 5 luni :)

   Post a Reply
 5. sunt sofer profesonist de 8 ani

  Post a Reply
 6. stiu italiana si o experienta de 10 ani in tir

  Post a Reply
 7. sofer cu experienta 8 ani lucrati in italia locuiesc in italia modena MO

  Post a Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>