(P) Cauti RCA ieftin pentru camion? Gasesti aici cele mai bune oferte: RCA ieftin camion

Atentie, transportatori! Plata cu cardul a taxei de pod de la Ruse

taxa-pod-ruse-plata-card-001

taxa-pod-ruse-plata-card-001

De mai multa vreme, autoritatile bulgare au anuntat faptul ca vor obliga tranportatorii sa plateasca cu cardul taxele pe care le au de achitat. Conform unor discutii de pe bursa de transport, se pare ca taxa de pod de la Ruse spre Giurgiu se poate plati doar cu cardul. Nu este vorba de cardul de motorina si taxe de drum, ci de carduri bancare (Visa si Master Card).

Cozile sunt foarte mari si se pare ca deja a aparut un bulgar ,,binevoitor”, care se ofera sa plateasca cu cardul personal taxa de pod pentru fiecare camion. Acesta percepe o taxa de 50 de euro de la soferi. La un calcul simplu, se pare ca realizeaza un profit de 13 euro pentru fiecare camion (avand in vedere faptul ca taxa de pod este de 37 de euro).

Ce pot face transportatorii?

Transportatorii ar trebui sa discute cu reprezentantii bancii la care au contul firmei. Majoritatea bancilor ofera posibilitatea ca pe langa contul de baza al firmei, sa se poata infiinta conturi-satelit care sa aiba fiecare cate un card atasat. In aceste conturi se pot dirija anumite sume din contul firmei, pentru a fi puse la dispozitia soferului care va folosi cardul. Totul este perfect legal si nu va aduce probleme in contabilitatea firmei.

Spor la treaba si drumuri bune!


Authors

*

Top