Monday, April 15, 2024
HomeArticole / NoutatiCamera video auto HD ieftina

Camera video auto HD ieftina

Calendarul restrictiilor de circulatie pentru camioane in UE AICI

camera video auto hd ieftina

Au aparut tot mai multe discutii legate de camera video auto ieftina, care te poate ajuta la nevoie, in caz de accident. De acord, este un lucru excelent sa ai pe bord o camera video HD care sa filmeze in timp ce tu conduci. Am spus ca este bine sa ai o camera video auto HD.

Consider ca nu merita sa cumperi o camera video auto care nu filmeaza HD (720p). Este cu atat mai bine daca gasesti o camera video care sa filmeze Full HD (1080p).

Daca nu prea te pricepi la camerele video, o sa iti spun pe scurt care e treaba:

 • camera video HD genereaza o filmare care are forma unui dreptungi, cu latura mica de 720 de pixeli si latura mare de 1280 de pixeli.
 • camera video full HD genereaza o filmare de forma unui dreptunghi, cu latura mica de 1080 de pixeli si latura mare de 1920 de pixeli.

Probabil nu trebuie sa mai dau multe explicatii legate de acest aspect al filmarii cu o camera video auto HD sau Full HD. Este foarte clar ca o imagine mai mare va reda si mai multe detalii, de care poti sa ai nevoie in cazul nefericit al unui accident auto. Alegerea iti apartine si depinde de bugetul tau. Dar, iti repet: nu cumpara o camera video auto care nu filmeaza macar HD (720p).

Am cautat mai multe modele de camere video auto si pot sa spun ca preturile nu sunt mari.

Exista camere video auto ieftine:

Aceste camere video auto filmeaza la dimensiuni rezonabile si sunt dotate cu acumulatori. Ca sa nu apara probleme la drumurile mai lungi, sunt dotate si cu cabluri de alimentare auto. Durata filmarii variaza in functie de card, iar cu un card de 32 gb (Card de memorie Hama SDHC, 32GB, Class 4) poti filma 8-9 ore. Oricum, poti opta si pentru un card mai mic, cu care sa filmezi perioade mai scurte, iar apoi sa le stergi daca nu ai avut evenimente.

Avantajele camerelor video auto:

 • te ajuta sa dovedesti ceea ce sustii, in caz de accident
 • rezista la temperaturi inalte sau joase (vara in masina poate sa fie mai cald decat in deserul Sahara)
 • sunt dotate cu acumulatori, dar si cu alimentare de la priza auto
 • memoreaza pe card SD
 • au o durata de inregistrare buna in raport cu marimea cardului
 • au obiectiv wide (filmeaza in unghi foarte larg de peste 100 de grade, ca sa cuprinda cat mai mult din scena filmata)

Dezavantaje ale camerelor video auto:

 • camerele foarte ieftine nu filmeaza HD, asa ca sunt aproape inutile
 • camerele video auto se monteaza pe parbriz, asa ca e bine sa le demontezi (inclusiv suportul) cand parasesti masina, ca sa nu ai probleme cu hotii
RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

 1. Salut, am avut prestigio roadrunner hd 1. Am ramas complet dezamagit de aceasta camera, are foarte multe minusuri. Intre timp mi-am luat o camera auto dvr oglinda, un pic mai scumpa, filmeaza hd si full hd, dar la o calitate mult mai bun. Recomand!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments