Monday, April 15, 2024
HomeArticole / NoutatiChestionare auto 2013

Chestionare auto 2013

Calendarul restrictiilor de circulatie pentru camioane in UE AICI

Iti voi spune cum gasesti cele mai bune chestionare auto – 2013. Deja au trecut ceva ani de cand am obtinut permisul auto – categoria B (eram in liceu, in clasa a 12-a). Cea mai mare munca pe care am depus-o atunci pentru examenul auto au fost chiar chestionarele auto. La vremea respectiva cautam chestionare auto pe la chioscurile de ziare sau pe internet. Nu prea am avut incredere in chestionarele auto de pe internet, asa ca am cumparat de la chioscul de ziare un set de chestionare si m-am pus pe treaba pentru examenul auto.

Am luat examenul auto din prima 🙂

Cum am facut sa trec examenul auto din prima? Simplu…

Am rezolvat chestionarele auto de mai multe ori, pana cand le stiam aproape pe dinafara. Bineinteles, inainte sa incep sa rezolv chestionarele am citit si legislatia auto si am incercat sa o inteleg, sa o invat. Fiind la vremea respectiva in clasa a 12-a, aveam emotii si pentru BAC, dar si pentru examenul auto. Nu vroiam sa am un esec la examenul auto, inainte de BAC. Era o chestie psihologica și imi era frica de faptul ca un esec la examenul auto poate atrage dupa sine si un esec la BAC. Dar nu a fost asa… Am invatat si am luat examenul teoretic (sala) din prima.

A urmat examenul auto de traseu, dar am trecut si de acela…cu emotii, bineinteles. Imi place sa conduc si ma descurc. Eram bine pragatit si pentru proba de traseu, dar tot aveam emotii.

In fine, am luat examenul auto pentru categoria B din prima. In cele din urma nu a fost rau nici cu BAC-ul 🙂

Chestionare auto C D E

In 2009 am hotarat ca vreau si celelalte categorii auto, adica C, D si E (nu am luat A-ul, pentru ca nu am vrut). Le-am luat din prima si pe acestea – nu am avut nicio ratare la examenul auto, nici la sala si nici la traseu.

Diferenta este ca in 2013 nu am mai cautat pe net sau la chioscurile de ziare chestionare auto, ci am lucrat cu chestionarele auto ale DRPCIV.

Care sunt cele mai bune chestionare auto in 2013?

chestionare auto 2013

Pot sa spun cu mana pe inima ca cele mai bune chestionare auto in 2013 sunt cele de pe site-ul DRPCIV.ro. In 2013 examenul auto teoretic (sala) se da pe calculatoare, la sediul DRPCIV (asa am dat si in 2010). Chestionarele auto care se gasesc pe site-ul DRPCIV sunt cele mai bune pentru ca sunt identice cu cele pe care trebuie sa le rezolvi la examen. Cand ma pregateam pentru examenul auto din 2010, am rezolvat de nenumarate ori chestionarele de pe site-ul DRPCIV, pana cand nu au mai aparut intrebari pe care sa nu le fi vazut macar o data.

In felul acesta am luat din prima toate examenele auto teoretice: categoria C, D si E (deci 3 examene de sala luate din prima!!!)

Asa ca nu mai pierde timpul cautand pe net tot felul de chestionare auto! Utilizeaza timpul mai eficient si intra pe DRPCIV.ro de fiecare data cand ai 10 minute libere si rezolva chestionarele auto de acolo. Invata din greseli si nu le mai repeta. Rezolva chestionare auto pana cand nu mai pici la niciun chestionar.

Chestionare auto DRPCIV

Ca sa ai acces la chestionare auto 2013 pe DRPCIV.ro, trebuie sa iti faci cont pe site-ul lor. Intr-un alt articol am publicat cateva instructiuni de accesare a chestionarelor auto de pe DRPCIV: http://www.soferdetir.ro/carti-examen-auto-teste-legislatie

In concluzie, iata ce ai de facut ca sa iei examenul auto:

  • citeste legislatia, incearca sa o intelegi si sa o inveti
  • pentru traseu este bine sa discuti cu instructorul si sa repeti manevrele pe care nu le stapanesti
  • pentru examenul de sala, rezolva cat mai multe chestionare de pe DRPCIV.ro – pana cand nu mai gresesti aproape nicio intrebare. Vei rezolva probabil mii de intrebari, dar vei scapa de proba teoretica

Dupa ce scapi de examenul auto…

Imi vei multumi pentru aceste sfaturi si poate o sa simti nevoia sa imi dai o bere 🙂 Va fi greu sa ies la bere cu fiecare persoana care ia examenul auto dupa ce citeste acest articol, asa ca imi poti multumi altfel: lasand un comentariu la acest articol (mai jos) si (cel mai important) conducand prudent.

Soferia nu este o gluma – la volan se poate muri; pe sosele se distrug vieti, se destrama familii si se intampla cele mai multe drame! Stiu, nu e placut sa iti spun asta cand esti la inceput de drum. Dar crede-ma, am mers mult cu masina si am vazut multe.

TE ROG SA FII RESPONSABIL! Nu te aventura, nu incerca sa te dai mare, nu face manevre pe care AI IMPRESIA ca le poti controla. Astfel vei asigura linistea si sanatatea – atat pentru tine, cat si pentru parintii, copiii sau prietenii tai.

SUCCES!


 

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Multumesc frumos pentru aceste sfaturi si chiar daca nu imi place sa conduc tot o sa incerc sa fac scoala de soferi si daca am noroc poate o sa il iau.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments