(P) Cauti RCA ieftin pentru camion? Gasesti aici cele mai bune oferte: RCA ieftin camion

Cele mai mari camioane din lume! (video)

Cele mai mari camioane din lume

Multi soferi profesionisti viseaza sa conduca cele mai mari camioane din lume, dar putini ajung sa o faca. Transporturile agabaritice cu camioane mari necesita multa rabdare si experienta. Din pacate, in Europa nu prea se gasesc camioane cu adevarat mari, precum cele americane (de exemplu). Exista oameni pasionati, care achizitioneaza camioane americane in Europa, dar le folosesc de placere, avand in vedere ca aceste camioane mari, americane, au un consum ridicat.

In Europa, cele mai mari camioane sunt acelea care fac transporturi agabaritice. In Australia, cele mai mari camioane sunt vestitele ,,road trains”, in traducere ,,trenuri rutiere”. Acestea tracteaza multiple remorci, ajungand la lungimi de ordinul zecilor de metri. Imaginati-va cum trebuie sa fie mersul cu spatele in aceste camioane. Cred ca este aproape imposibil.

Cele mai mari camioane din lume (video)

Iata in continuare videoclipuri cu cele mai mari camioane din lume. Acestea sunt mari in special prin natura transporturilor (agabaritice) pe care le executa. Daca va plac, nu uitati sa dati un share!

 

Cele mai mari camioane din lume

Authors

Related posts

*

Top