Monday, April 15, 2024
HomeArticole / NoutatiIoan Nagl face turul Romaniei pe motocicleta si promoveaza tara

Ioan Nagl face turul Romaniei pe motocicleta si promoveaza tara

Calendarul restrictiilor de circulatie pentru camioane in UE AICI

ioan-nagl-motocicleta-calatoreste-cu-mine-romania-001

Oamenii care fac lucruri din pasiune sunt apreciati de cei din jur pentru reusitele lor. Este si cazul lui Ioan Nagl, proprietarul firmei Ost Transport.

Ioan Nagl este unul dintre cei mai cunoscuti proprietari de firme de transport din tara noastra. Fara sa conduca o companie cu sute de camioane, este totusi renumit prin prisma pasiunii sale pentru masinile grele. Aceasta pasiune s-a materializat in numeroase premii castigate de camioanele Ost Transport in concursurile de ,,frumusete”.

De asemenea, pasiunea pentru ceea ce faci se vede si atunci cand actualii sau fostii angajati nu au nimic sa iti reproseze, asa cum se intampla in cazul lui ,,John”, cum il numesc apropiatii.

t-festival-2015-bucuresti-camioane-poze-71Probabil toata lumea cunoaste faptul ca unii patroni din transporturi au pasiuni foarte exotice: elicoptere, avioane sau alte lucruri extravagante. In schimb, Ioan Nagl manifesta o pasiune pentru o activitate mult mai apropiata de ,,muritorii de rand”. Este vorba despre mersul pe motocicleta.

Astfel, in luna august 2015, in loc sa petreaca un concediu normal, alaturi de familie, Ioan Nagl a plecat in calatorie pe motor, in cadrul unui eveniment care isi propune sa ajunga in cat mai multe locuri din Romania.

,,Calatoreste cu mine” (asa se numeste evenimentul) este povestea unei gasti de motociclisti, care a pornit din Bucuresti si parcurge in fiecare zi o distanta de 300km, in directii dictate de admiratorii de pe Facebook sau Twitter. Singura conditie este ca noua destinatie sa nu fie in aceeasi directie cu cea din care au venit. Astfel, gasca de motociclisti a ajuns deja pe litoral, in Moldova, in Transilvania sau la Balea Lac.

Pe langa Ioan Nagl, in grupul de motociclisti se afla si Cristian Hrubaru, realizator Rock FM, pe care multa lume il cunoaste de cand realiza reportaje pentru Cronica Carcotasilor.

Motociclistii sunt urmariti de o echipa, in care se afla si un fotograf (Alin Popescu) sau un cameraman (Razvan Baciu – fondatorul trafictube.ro). Astfel, in urma acestui proiect va fi produs un film documentar, cu scopul de a promova Romania. Documentarul va fi propus in cadrul unor festivaluri din tara si din strainatate.

Le uram succes motociclistilor si echipei acestui proiect.

Nu uitati! Ca soferi profesionisti, aveti datoria de a-i proteja pe motociclisti in orice situatie. Mai ales pentru ca in general exista o legatura de prietenie intre aceste doua categorii de participanti la trafic, asa cum am spus si in acest articol: http://www.soferdetir.ro/cum-a-fost-la-t-festival-2015-bucuresti-fotografii-si-impresii

Cei care doresc sa urmareasca aventura grupului de motociclisti si sa afle detalii despre filmul documentar, pot sa foloseasca aceste link-uri:

Galerie foto (multumiri site-ului cumotorul.ro pentru furnizarea fotografiilor!)

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments