Friday, February 23, 2024
HomeArticole / NoutatiTe pregatesti de plecare in cursa? Ce laptop iei cu tine pe...

Te pregatesti de plecare in cursa? Ce laptop iei cu tine pe Comunitate?

Calendarul restrictiilor de circulatie pentru camioane in UE AICI

Laptop sofer de TIR comunitate

Foarte multi soferi se afla la inceput de drum si au dorinta de a pleca la lucru pe Comunitate. Exista nunumarate curiozitati, printre care si aceea legata de alegerea unui laptop potrivit pentru a fi luat in bagaj.

Daca nu faci procesare foto/video sau daca nu esti genul de persoana care iubeste jocurile pe calculator, inseamna ca poti alege un model destul de ieftin, compact si usor. Cele mai potrivite in aceasta categorie au devenit laptopurile 2 in 1. Acestea au tastatura detasabila si pot fi folosite ca o tableta, care iti poate fi de ajuns atunci cand vrei sa adormi la film, cu castile in urechi. Poate ca langa tine tocmai a parcat un coleg cu remorca frigo si nu poti sa adormi din cauza zgomotului. Ei bine, e mai placut sa asculti muzica la laptop in loc sa auzi zgomotul ambiental.

Laptopurile 2 in 1 incep de la 799 lei si le gasesti aici.

Daca alegi un laptop 2 in 1, trebuie sa ai in vedere faptul ca acestea au de obicei un singur port de USB, integrat in tastatura. Daca folosesti un mouse wireless si inca un dispozitiv USB, este clar ca nu vei avea loc pentru amandoua. In acest caz, va trebui sa cumperi si un hub USB cu mai multe iesiri.

Avantajul unui laptop 2 in 1 este acela ca poate fi alimentat de la o baterie externa, care va prelungi durata de utilizare. Avand in vedere faptul ca bateria unui laptop 2 in 1 are o baterie de aproximativ 6000 mAh, este bine sa alegi un acumulator extern de minim 10.000 mAh, cu care sa poti incarca tableta de doua ori.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments