Thursday, June 13, 2024
HomeArticole / NoutatiRoxana Ciuhulescu are permis de sofer de TIR si isi saluta toti...

Roxana Ciuhulescu are permis de sofer de TIR si isi saluta toti colegii

Calendarul restrictiilor de circulatie pentru camioane in UE AICI

roxana-ciuhulescu-sofer-de-tirRoxana Ciuhulescu, prezentatoare ProMotor, este pasionata de tot ce misca si are motor (avioane, masini, barci, motociclete…). Haideti mai bine sa vedem ce ne spune vedeta ProTV. Daca va place, nu uitati sa ii lasati un comentariu, un salut, la sfarsitul acestui articol. Ca de la coleg la colega 🙂

Iata ce a declarat Roxana Ciuhulescu:

,,Nu, nu vreau sa-mi iau un camion si nici autobuz, dar categoriile C, C+E si D imi trebuiau. Ma intreabau prietenii la ce-mi trebuie? Pai nu stii niciodata cand iti trebuie dar e bine sa le ai.

Am implinit 10 ani de cand prezint ProMotor si am zis sa-mi fac un cadou, carnetul pentru categoriile C, D si C+E. De-a lungul celor 10 ani am prezentat in emisiune si autobuze dar mai ales camioane, insa niciodata nu am putut sa le conduc pe un drum public pentru ca nu aveam carnet de conducere pentru categoriile respective.

Asa ca intr-o buna zi m-am dus direct la scoala sa ma inscriu, la cea de soferi, evident. Inainte sa ma insriu la scoala, m-am documentat despre scoli, care este cea mai buna, ce recomandari primesti de la prieteni despre acea scoala dar si ce masini detine scoala, ca doar nu vrei sa faci bataturi la maini).

Ei, asa am ajuns la Scoala Teo. A fost cea mai buna alegere si am recomandat-o si o recomand tuturor cunostintelor si prietenilor mei. Instructori foarte buni (mai ales cel de pe autobuz), masini noi, atmosfera placuta. V-as spune ca si orele de la cursul de legislatie mi-au prins foarte bine deoarece am obtinut punctaj maxim la toate cele 3 examene de teorie pe care le-am sustinut (bine-nteles ca am si chiulit la cateva ore ceea ce nu va sfatuiesc si pe voi sa faceti) . Am facut si chestionare direct pe site-ul DRPCIV asa cum mi-a recomandat profesorul de legislatie si am constatat ca am dat si peste cateva intrebari cu raspuns gresit dar despre care aflasem deja de la scoala si astfel nu mi-au creat probleme. Daca veti face scoala pentru D, in fiecare sambata o sa aveti senzatia ca plecati in excursie, asa ca in copilarie. Cum sunt curioasa de felul meu, m-am dus la garajul scolii sa vad ce masini au ocazia sa conduca cei de la B, adica autoturisme. Mhhh, mai sa fie, Hyundai Santa Fe, Dacii Logan noi noute Renault Megane, Seat Cordoba, …..ce bine ar fi fost sa am si eu parte de asa masini in vremea cand aspiram la B.

Desi ai nevoie de ceva timp sa faci scoala, dupa ce ai terminat-o satisfactia va fi foarte mare cand vei avea permisul, fie ca este pentru categoria A, B, C sau D. In viata trebuie sa muncesti ca sa obtii ceva.
Bafta!
p.s. Am capatat si o porecla, mi se spune “Manivela”, da’ sa nu mai spuneti la nimeni). Salut toti camionagii si soferii de autobuz din Romania!!!
Roxana Ciuhulescu
Prezentator ProMotor


RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments