Thursday, June 13, 2024
HomeArticole / NoutatiUn camion a intrat in plin in multimea adunata la targul de...

Un camion a intrat in plin in multimea adunata la targul de Craciun din Berlin

Calendarul restrictiilor de circulatie pentru camioane in UE AICI

berlin-atentat-camion-01

 

UPDATE: Un cotidian german a menționat cu puțin timp în urmă faptul că atentatorul a fost identificat ca Naved B., de 23 de ani, originar din Pakistan sau Afganistan. Acesta a intrat în Germania la începutul anului 2016, pe la punctul de trecere Passau, dinspre Austria. Suspectul era cunoscut deja de autorități pentru câteva delicte minore.

Cu putin timp in urma, un camion a intrat in plin in multimea adunata la targul de Craciun din Berlin. Inca nu se cunosc foarte multe detalii, iar stirile se actulizeaza permanent.

Camionul cu semiremorca, un Scania inmatriculat in Polonia, a intrat direct in oameni, fara ca soferul sa schiteze intentia de a incetini. Pana in momentul de fata, agentiile de stiri indica faptul ca ar exista 9 morti si peste 50 de raniti.

Dupa primele presupuneri, se pare ca istoria neagra de la Nisa se repeta anul acesta la Berlin. Va fi interesant de aflat daca aceasta tragede din Berlin a fost declansata de aceeasi grupare care a pus la cale si asasinarea ambasadorului rus din Turcia, petrecuta tot in aceasta seara. Mai precis, asasinatul de la Ankara ar fi fost pus la cale de Statul Islamic, ca urmare a ocuparii orasului Alepp (Siria) de catre trupele armate ruse, impreuna cu trupele guvernamentale siriene, conduse de Bashar Al Asaad.

Stirea este in curs de actualizare.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments